Best buy

SeaKnight FALCON 7.2:1 8.1:1 High Speed Baitcasting Reel 190g Super Long Casting Fishing MAX Drag Power 18LB Short Shaft Spool

$0.00$43.00

STANDARD SHIPPING

SOLD: 4182

Clear
ADD TO WISHLIST
ADD TO WISHLIST

Share with Friends

facebook

● 30-Days Free Return Policy.(From The Received Date)
Click To See Terms and Conditions For Details.

● FREE shipping on orders over $22.00
To Russia Federation / United States / United Kingdom / Germany / Italy /France / España / Singapore / Malaysia / Thailand / Japan / Republic of Korea / HongKong / TaiWan

● FREE shipping on orders over $50.00
To Worldwide


All makeup items Buy 3 get 2 free


All Pet-Supplies items Buy 3 get 1 free


Description

SeaKnight FALCON 7.2:1 8.1:1 High Speed Baitcasting Reel 190g Super Long Casting Fishing MAX Drag Power 18LB Short Shaft Spool

SeaKnight FALCON 7.2:1 8.1:1 High Speed Baitcasting Reel 190g Super Long Casting Fishing MAX Drag Power 18LB Short Shaft Spool
FEATURES:
1,10Stainless Ball Bearings+ 1Stainless Roller Ball Bearing Provides Smooth Operation (2 Japan NMBincluded)
2, 5*6 Total30 pinNew GenerationMicro Magnetic Brake Systemfor Super Long Casting
3, New Design of Frame for More Lightweight,190g only
4,Aluminum Spool with Short shaft, Hollow-carved Design,13g only
5,X-SHIP Gear Systemgives a Lighter Reeling Strong Against Heavy Loadingup to 18 LBs
6,4 Disks Carbon Fiber Drag SystemProvide Powerful Drag Performance
7, Durable Heat ResistantCeramic Line Guide
Product Details:
FALCON HG | Gear Ratio: 7.2:1 | Weight: 190g | Bearings: 11BB | Max Drag: 8KG | Line Capacity: 0.33mm-100M
FALCON XG | Gear Ratio: 8.1:1 | Weight: 190g | Bearings: 11BB | Max Drag: 7KG | Line Capacity: 0.33mm-100M
Package List:
1pc * Fishing Reel;
1pc * Instructions;
Original box packing;

FALCON SERIES
Question 1 :
Can be used in both freshwater and saltwater?
Answer:
No, FALCON series is a freshwater reel.
Question 2 :
Does this reel really have 11 bearings?
Answer:
YES, totally 11 high performance ball bearings, includes 2 Japan NMB ball bearings , 4 stainless steel bearings and 4 shielded bearings and an anti-reverse bearing.
If you can’t find 11 bearings, please leave us a message, we will help you to find all of them.
Question 3 :
Does the reel have spare spool? how can i buy it?
Answer:
YES,it have shallow spare spool for selling.
If you haven't buy the reel,check the size choice carefully before you place a order. one is only reel,another is set including reel and shallow spool.
If you have bought the reel and want spare spool,please send the shallow spool picture to us, we will tell you how to buy extra shallow spool.
Spool weight is about 14g.
Question 4 :
What’s the brake system?
Answer:
It is magnetic brake system which includes 10 magnetic beans placed to offers ultimate casting control and 30 pin to provide precise adjustment.
Question 5:
What's the suitable lure weight for FALCON?
Answer:
Generally speaking, we suggest you use 5-30g lure for fishing.
Question 6:
What's carrier company of russian warehouse and spain warehouse.
Answer:
Russian warehouse first choice is CDEK-RU,if can't arrives, will deliver to you by russian post office.
Spain warehouse,to spain is spain post office,to other countries is GLS company.
Question 7:
What will I receive after purchase?
Answer:
1pc * Fishing Reel;1pc * Instructions; Original Box Packing, the box is printed with product parameters.
Question 8:
I am used to hold the rod with my right hand, how should I choose the reel hand?
Answer:
Please choose the Use Model: Left Hand.

+"
"+How can track my parcel?+"
"+You can track your parcel on the following website using your tracking number: http://www.17track.net/en+"
"+What can I do when purchase protection time is running out?+"
"+If your purchase protection time is running out, please contact us and we can help you to extend it. So your money will not go to my account.+"
"+Is there any customs tax?+"
"+Usually we will declare the minimum value to avoid customs tax. But due to different policies in different countries, there might be customs tax that should be paid by buyer. So you could leave a message when placing the order about how much value you would like to declare.

Additional information

Color:

7.2 Left1, 7.2 Right2, 8.1 Left3, 8.1 Right4, 7.2 Left with Spool5, 7.2 Right with Spool6, 8.1 Left with Spool7, 8.1 Right with Spool8

Bearing Quantity: 11

11-No.1

Ships From:

CHINA-No.1, Russian Federation-No.2, Spain-No.3, Brazil-No.4

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.