Best buy

SeaKnight TREANT II 5.0:1 6.2:1 Fishing Reel 1000H-6000H Spinning Reel 15KG/33LBs Carbon Fiber Drag Power Carp Fishing Tackles

$0.00$35.00

STANDARD SHIPPING

SOLD: 11152

Clear
ADD TO WISHLIST
ADD TO WISHLIST

Share with Friends

facebook

● 30-Days Free Return Policy.(From The Received Date)
Click To See Terms and Conditions For Details.

● FREE shipping on orders over $22.00
To Russia Federation / United States / United Kingdom / Germany / Italy /France / España / Singapore / Malaysia / Thailand / Japan / Republic of Korea / HongKong / TaiWan

● FREE shipping on orders over $50.00
To Worldwide


All makeup items Buy 3 get 2 free


All Pet-Supplies items Buy 3 get 1 free


Description

SeaKnight TREANT II 5.0:1 6.2:1 Fishing Reel 1000H-6000H Spinning Reel 15KG/33LBs Carbon Fiber Drag Power Carp Fishing Tackles

SeaKnight TREANT II 5.0:1 6.2:1 Fishing Reel 1000H-6000H Spinning Reel 15KG/33LBs Carbon Fiber Drag Power Carp Fishing Tackles
Features:
1, 10 Ball Bearings + 1 Roller Bearing Provides Smooth Operation, 7 Ball Bearings for 1000H Series
2, CNC Machined Spool Light but Strong
3, Carbon Fiber Drag System Provides Powerful Performance
4, CNC Machined Aluminum Handle Left/Right Interchangeable
5, Soft Touch EVA Handle
6, High-Speed Gear Ratio Provides Quicker Rotate Performance
ModelWeight
(g)
GearRatioBall BearingsMax Drag
(KG)
Line Capacity
(mm-M)
1000H1985.0:16+1BB50.15-120 0.18-100 0.20-90
2000H2656.2:110+1BB90.18-260 0.20-220 0.25-160
3000H2676.2:110+1BB110.20-260 0.25-220 0.30-160
4000H2706.2:110+1BB130.25-220 0.30-150 0.35-140
5000H3846.2:110+1BB150.35-220 0.40-180 0.45-160
6000H3886.2:110+1BB150.35-280 0.40-240 0.45-200
Package List:
1pc * Fishing Reel;
1pc * Instructions;
1pc * Reel Bag;
Original Box Packing

TREANTII Series
Question 1 :
Can be used in both freshwater and saltwater?
Answer:
No, TREANTII series is a freshwater reel.
Question 2 :
Does this reel really have ball bearing quantity as described?
Answer:
yes,10 ball bearings and 1 roller bearing provides smooth operation for 2000,3000 and 4000 size, 7 ball bearings for 1000H series.
If you can’t find the position, please check the exploring picture in the description or leave us a message, we will help you to find all of them.
Question 3 :Can this reel change handle?
Answer:Yes, spinning reel is left and right handle interchangeable. if you need help, please tell us, we will show you video.
Question 4 :
What’s the material of reel body and spool?
Answer:
The reel body is plastic material but strong.
CNC machined aluminum spool.
Question 5:
Does this reel have reverse switch?
Answer:
Yes
Question 6:
Does this reel have spare spool to buy?
Answer:
Sorry, this reel do not have spare spool yet. but if you want, please leave us message, we will tell you the replacement ones.
Question 7:
Which size can i buy if use for ultrlight rod?
Answer:
Generally speaking, 1000 size is ok.

+"
"+How can track my parcel?+"
"+You can track your parcel on the following website using your tracking number: http://www.17track.net/en+"
"+What can I do when purchase protection time is running out?+"
"+If your purchase protection time is running out, please contact us and we can help you to extend it. So your money will not go to my account.+"
"+Is there any customs tax?+"
"+Usually we will declare the minimum value to avoid customs tax. But due to different policies in different countries, there might be customs tax that should be paid by buyer. So you could leave a message when placing the order about how much value you would like to declare.

Additional information

Spool Capacity:

1000 Series1, 2000 Series2, 3000 Series3, 4000 Series4, 5000 Series5, 6000 Series6

Ships From:

CHINA1, Russian Federation2, Spain3

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.